Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарас Курчик

Вівторок, 2 червня 2020, 13:11

Тарас Курчик став депутатом Львівської облради

Тарас Курчик

Заслужений артист України Тарас Курчик став депутатом Львівської облради замість Петра Марунчака.

Сьогодні, 2 червня, на сесії Львівської обласної ради, згідно із постановою Львівської обласної виборчої комісії, новим депутатом від фракції Народний Рух України Тараса Курчика замість Петра Марунчака, який склав депутатські повноваження.

Тарас Курчик був депутатом Львівської обласної ради VI демократичного скликання від Народного Руху України. У 2001 році був співавтором та виконавцем офіційного гімну до приїзду в Україну Папи Римського Івана Павла ІІ. У 2017 році він став заступником генерального директора-художнього керівника львівської опери Василя Вовкуна.

Натомість, новим депутатом від фракції Укроп замість Зеновія Шептицького, який раптово помер 21 травня у віці 68 років, має стати Сергій Віхоть. Однак він наразі ще має скласти повноваження депутати Жовківської районної ради.

Зазначимо, Львівська облрада теперішнього скилкання налічує 83 депутати (повний склад 84). В облраді представлені вісім політичних фракцій та чотири депутатські групи.

Нагадаємо, на виборах у 2015 році до Львівської обласної ради пройшли 83 депутатів із 9 політичних партій: Блок Петра Порошенка "Солідарність", ВО "Свобода", "Об'єднання "Самопоміч", ВО "Батьківщина", Громадянська позиція, Народний Рух України, Укроп, Радикальна партія Ляшка, Народний контроль.

Вони утворили 7 фракцій в облраді: ВО "Свобода", ВО "Батьківщина", Народний контроль, Народний рух України, Радикальна партія Ляшка, Укроп, Блок Петра Порошенка.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.