Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Муніципальна варта Львова

Фб Ірини Діденко

П'ятниця, 5 червня 2020, 15:03

Муніципалів Садового зловили на хабарі

Муніципальна варта Львова

Керівника Муніципальної варти та трьох його підлеглих спіймали на хабарі за надання охоронних послуг.

Про це повідомила прокурорка Львівської області Ірина Діденко на своїй сторінці у Facebook.

Сьогодні, 5 червня, у Львові правоохоронці затримали керівника ЛКП "Муніципальна варта", його заступника та двох начальників відділів під час отримання хабара.

"Комунальне підприємство міськради за бюджетний кошт повинно було забезпечувати охорону важливих та інфраструктурних об'єктів міста. Однак, насправді, часто за готівку, охороняли об'єкти на приватне замовлення. Водночас, отримуючи зарплату з бюджету" – написала Ірина Діденко.

За її словами, ЛКП "Муніципальна варта" три місяці незаконно охороняла майданчик з продажу вживаних авто, а в якості оплати керівник підприємства та його заступники отримали 80 тис грн.

"Під час передачі чергових 30 000 грн їх викрито. Готуємо повідомлення про підозру та клопотання про обрання запобіжних заходів" – додала Ірина Діденко.

Натомість, як повідомили у прес-службі Львівської міськради, цих працівників вже відсторонили від роботи.

"Тимчасово відсторонено від роботи працівників, які потрапили у інцидент та були затримані правоохоронними органами. Львівська міська рада просить поліцію про об'єктивне розслідування ситуації та справедливе покарання, у разі підтвердження фактів порушень" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у лютому цього року у поліції відкрили кримінальне провадження на працівника ЛКП "Муніципальна варта", який побив нетверезого чоловіка.

Додамо, з 14 листопада 2019 року Павло Пец став новим директором ЛКП "Муніципальна варта". Наприкінці квітня цього року депутати затвердили перелік об’єктів, які перебуватимуть під наглядом "Муніципальної варти".

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.