Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Трускавець

Середа, 10 червня 2020, 12:10

Питну воду Нафтуся у Трускавці зробили платною

Трускавець

У Трускавці ввели оплату за споживання у бюветі мінеральних вод

Про це повідомляє видання "Джерела Трускавця".

З 8 червня у Трускавці ТзОВ "Трускавецькі лікувальні води", яке володіє спеціальним дозволом на видобування мінеральних вод та розсолів для забезпечення потреб оздоровчих закладів курорту, запровадили оплату за вхід до центрального бювету мінеральних вод.

Зазначимо, інформація про платну "Нафтусю" викликала бурхливе обговорення користувачів соцмереж, оскільки це рішення не анонсували ні власники ліцензії, ні влада Трускавця.

"Андрій Кульчинський "забув" повідомити і підготувати городян, що питання введення плати за воду є необхідною умовою забезпечення сталого функціонування гідромінеральної бази курорту. І запевнити громаду, що керівництво міста володіє достатніми політичними інструментами, щоб бути регулятором балансу інтересів власника – бізнесу- громади" – наголосили у громадській організації "Рада міста".

Натомість, як написав вчора міський голова Трускавця Андрій Кульчинський на своїй сторінці у Фейсбуці, "Нафтуся" для трускавчан буде безкоштовною.

Нагадаємо, у лютому цього року Кульчинський скерував листа до Антимонопольного комітету щодо перевірки діяльності  ТОВ "Трускавецькі лікувальні води", яке має дозвіл на видобування "Нафтусі".

А раніше ПрАТ "Трускавецькурорт" продав ТОВ "Трускавецькі лікувальні води" мешканцям Києва та області.

Додамо, минулоріч у місті планували зробити питну воду "Нафтуся" платною для туристів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.