Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Григорій Козловський

Середа, 10 червня 2020, 12:45

Шалена думка Козловського хоче об'єднати чемпіонати України та Польщі

Григорій Козловський

Григорій Козловський запропонував об'єднати футбольні чемпіонати України і Польщі.

Про це повідомляє Динамо.Київ.

Президент львівського львівського футбольного клубу Рух Григорій Козловський у коментарі телеканалу "Футбол 1" запропонував об'єднати чемпіонати України і Польщі.

"Створюється Прем'єр-Екстраліга, де виступають по 10 українських та польських команд. У першій же об'єднаній Лізі одна зона чисто українська, друга – чисто польська. Було б круто" – наголосив Григорій Козловський.

За його словами, у такому випадку проведення об'єднаної Ліги потребувало б менше витрат.

"Зараз в Польщі за пул телетрансляцій отримують 52 мільйони євро. А уявіть, якщо цей пул об'єднати з Україною? Хочеться думати в цьому напрямку, розвивати ідею. Іноді є шалені нереалізовані мрії. Наприклад, зараз Бельгія об'єднується з Нідерландами, це вже процес узгоджений. Чехія і Словаччина вже три роки проводять Кубок спільно і зараз готуються до об'єднання чемпіонатів. Думаю, кращого чемпіонату, ніж спільного з поляками, не придумати" – додав Козловський. 

Нагадаємо, львівський бізнесмен і депутат Львівської міської ради Григорій Козловський є президентом клубу Рух. У вересні 2017 року його відсторонили від футболу на два сезони за неспортивну повіділку, а у листопаді цього року контрольно-дисциплінарний комітет зняву Руху три очки у Першій лізі, а Козловського оштрафували на 500 тис грн за різкі висловлювання на адресу арбітра Дмитра Кривушкіна. 

З липня Рух грає домашні матчі у Львові на постійній основі, а минулому сезоні Першої ліги команда посіла одинадцяте місце у турнірній таблиці.

У квітні цього року Козловський розкритикував офіційний м'яч Першої ліги від компанії Select.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.