Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

Понеділок, 15 червня 2020, 10:35

Садовий відмовився включити депутатів у склад комісії ТЕБ і НС

коронавірус

Міський голова Львова Андрій Садовий відмовив головам фракції міськради у включенні їх в міську комісію ТЕБ і НС, а замість цього провів їм онлайн-конференцію.

Про це у коментарі Варіантам повідомив депутат Львівської міської ради, голова фракції Європейська солідарність Петро Адамик.

"Нам було відмовлено, натомість для нас Андрій Садовий і Слічна провели онлайн-конференцію", – розповів Петро Адамик.

Ще 12 червня керівники фракцій Львівської міської ради звернулися до міського голови Львова Андрія Садового з вимогою скликати і провести розширене засідання комісії з питань ТЕБ і НС, щоб дізнатися, до яких реальних заходів протидії коронавірусу вдається влада Львова.

"Пояснення, що статистика захворювань погіршилася, бо почали проводити більше тестів, – не влаштовує. 20% позитивних результатів – не втішний показник. І, ймовірно, причина такої цифри – неправильні управлінські рішення щодо карантинних заходів і їх дотримання у Львові" – наголошено в заяві. 

Птеро Адамик розповів, що під час онлайн-спілкування з Андрієм Садовим наголошував на тому, що не може отримати результати тестування у визначені терміни, адже лабораторія у Львові не працює через те, що не подається вода – аварія на водопроводі.  

"Є реальні причині, повязані з організацією господарської діяльності у Львові, яки перешкоджають хворим вчасно отримати результати тестування на коронавірус. Йдеться про всі види тестування", – пояснив він. 

Нагадаємо, обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 19 червня карантин через складну ситуацію із коронавірусом. Також, станом на 11 червня, Львівська область не відповідала критеріям для початку нового етапу пом'якшення карантинних заходів.

За добу лабораторні центри провели 668 ПЛР-тестів, з яких 136 – позитивні. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.