Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус

Понеділок, 15 червня 2020, 09:20

За добу кількість випадків захворювання на коронавірус на Львівщині зросла на 136 – до 2933

коронавірус

Станом на ранок у області зафіксували коронавірус у 2933 осіб та 96 смертей.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Станом на 08.00 год у Львові та Львівщині підтвердили 2933 випадки інфікування коронавірусом, з них 96 випадків смертельні, а 632 пацієнтів одужали.

За словами заступниці міського голови Львова та керівниці міського штабу з протидії коронавірусу Галини Слічної, загалом за весь період карантину до Львівської обласної інфекційної лікарні звернулись 5409 осіб, госпіталізовані –864, на амбулаторному лікуванні – 4545 осіб, виписані – 673 особи.

Зараз у лікарні перебуває 191 особа, з них в реанімації – 8 осіб, на апараті ШВЛ – 1 особа.

За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри провели 668 ПЛР-тестів (з них 451 – зроблено у Львові), з яких 136 – позитивні (з них – 86 це мешканці Львова).

Нагадаємо, обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 19 червня карантин через складну ситуацію із коронавірусом. Також, станом на 11 червня, Львівська область не відповідала критеріям для початку нового етапу пом'якшення карантинних заходів.

Додамо, 20 травня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 22 червня, проте скасував декілька заборон. МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні.

Також уряд прийняв рішення послабити карантинні заходи з 5 червня: дозволив повноцінно працювати закладами харчування, церквам – проводити богослужіння, а людям старше 60-ти років – виходити на вулицю.

А з 10 червня відновили роботу готелів і дозволили проводити культурні заходи.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.