Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Іван Федик

fcrukh.com

Понеділок, 15 червня 2020, 16:25

Маркевич став консультантом тренера Федика у клубі Козловського

Іван Федик

Іван Федик став головним тренером львівського футбольного клубу Рух замість Юрія Бакалова.

Про це повідомляє футбольний клуб Рух.

Сьогодні на тренуванні президент ФК Рух Григорій Козловський представив команді нового тренера – Івана Федика, який минулоріч був асистентом головного тренера Руху Леоніда Кучука. 

До роботи в Русі він працював у Академії ФК Карпати (2010-2012), Севастополі (2012-2013), Краснодарі (2013-2014), Сталі (2016-2017) та Ростові (2017-2018), а також був асистентом Олега Кононова та багаторічним помічником Леоніда Кучука.

Натомість консультантом головного тренера став Мирон Маркевич, який зараз очолює Комітет національних збірних УАФ.

"Оскільки зараз пауза у матчах збірних, у мене з'явилось багато часу, постараюсь десь допомогти тренерам порадами. Стежу за тренувальним процесом збоку, якщо буде потрібно, буду вносити деякі корективи" – наголосив Мирон Маркевич.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що Юрій Бакалов склав повноваження головного тренера Руху через проблеми зі здоров'ям.

Додамо, президентом клубу є львівський бізнесмен і депутат Львівської міської ради Григорій Козловський. У вересні 2017 року його відсторонили від футболу на два сезони за неспортивну повіділку, а у листопаді цього року контрольно-дисциплінарний комітет зняву Руху три очки у Першій лізі, а Козловського оштрафували на 500 тис грн за різкі висловлювання на адресу арбітра Дмитра Кривушкіна. 

З липня 2019 року Рух грає домашні матчі у Львові на постійній основі, а минулому сезоні Першої ліги команда посіла одинадцяте місце у турнірній таблиці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.