Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Спорт

Юрій Бакалов

fcrukh.com

Понеділок, 15 червня 2020, 14:05

Козловський шукає у Винниках нового тренера для Руху

Юрій Бакалов

Юрій Бакалов пішов з посади головного тренера львівського футбольного клубу Рух.

Про це повідомляє футбольний клуб Рух.

Юрій Бакалов склав повноваження головного тренера львівського футбольного клубу Рух через проблеми зі здоров'ям.

Бакалов очолив команду у грудні 2019 року. За цей час команда провела 13 спарингів, 9 з яких завершились перемогами.

"Так і не встиг дебютувати на чолі Руху у офіційних матчах у зв'язку з перенесенням старту Першої ліги через запроваджений в Україні карантин. За лічені дні до відновлення змагань у плани тренера втрутились куди важливіші обставини. Керівництво "жовто-чорних" увійшло у положення Юрія Михайловича і з гіркотою, але водночас і з розумінням поставилось до його непростої життєвої ситуації і прийняло заяву про відставку" – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Юрій Бакалов замінив на посаді Леоніда Кучука, яким тренував Рух з лютого 2019 року.

Додамо, президентом клубу є львівський бізнесмен і депутат Львівської міської ради Григорій Козловський. У вересні 2017 року його відсторонили від футболу на два сезони за неспортивну повіділку, а у листопаді цього року контрольно-дисциплінарний комітет зняву Руху три очки у Першій лізі, а Козловського оштрафували на 500 тис грн за різкі висловлювання на адресу арбітра Дмитра Кривушкіна. 

З липня 2019 року Рух грає домашні матчі у Львові на постійній основі, а минулому сезоні Першої ліги команда посіла одинадцяте місце у турнірній таблиці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.