Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

партія "Голос"

Середа, 24 червня 2020, 10:00

Голос самостійно братиме участь у виборах і висуватиме свого кандидата на мера Львова

партія "Голос"

Партія Голос заявила про участь у місцевих виборах.

Про це повідомила голова партії Голос Кіра Рудик у інтерв'ю виданню "Укрінформ".

Партія Голос на місцевих виборах, які повинні відбутися 25 жовтня 2020 року, братиме участь в самих виборах самостійно.

"Ми будемо йти самостійно, звичайно" – наголосила Кіра Рудик.

За її словами, Голос веде переговори із тими партіями, які відповідають їхнім цінностям й буде висувати своїх кандидатів на посади мерів великих міст – Київ, Харків, Одеса, Дніпро, Львів.

Щодо Львова, то Кіра Рудик заявила, що партія не підтримуватиме Андрія Садового, якщо він йтиме у мери, натомість висуне свого кандидата.

Наразі в середині серпня партія проведе з’їзд, на якому партія ухвалить рішення про те, кого буде висунено в кожному місті та в кожній області.

"У нас є осередки в 16 регіонах, з якими ми працюємо, які дуже активно ведуть свої кампанії, і ми допомагаємо їм. Це ніби відкривати офіси у 16 містах одночасно, кожен з яких веде свою кампанію, є незалежним і має власну думку. Це дуже цікавий досвід" –додала Кіра Рудик.

Зазначимо, 11 червня Святослав Вакарчук заявив про складання мандату нардепа. Нардепи не проголосували за його відставку, тому 19 червня Вакарчук вийшов із фракції Голос, щоб позбутися депутатського мандату.

Додамо, Вакарчук пройшов у парламент на виборах у 2019 році у складі партії Голос як її лідер. Він заявив про створення Голосу у травні 2019 року.

У березні цього року з'їзд партії обрав нового керівника – Кіру Рудик.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.