Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Юрій Добош

Середа, 24 червня 2020, 10:30

У керівника львівської юстиції виявили Covid-19

Юрій Добош

У Юрія Добоша та його підлеглого діагностували інфікування коронавірусом.

Про це повідомив керівник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції Юрій Добош на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Щодо карантину в центральному апараті Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Львів). У мене та в начальника управління державної реєстрації Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції виявлений Covid-19" – написав Юрій Добош.

За його словами, тест, який він здав 18 червня, показав позитивний результат, відтак з 19 червня Добош перебуває на самоізоляції.

"Пройти тестування було запропоновано 20 співробітникам, які контактували зі мною та начальником управління державної реєстрації. Очікуємо результати" – додав Юрій Добош.

Нагадаємо, наприкінці 2019 року Юрія Добоша визнали переможцем конкурсу на посаду начальника Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції України. 

У середу, 17 червня Добош влаштував прес-конференцію, на якій заявив про політичний тиск та спроби звільнити його з посади.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.