Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

ЗНО-2020

Вівторок, 30 червня 2020, 10:36

30 червня стартує ЗНО з української мови і літератури

ЗНО-2020

На ЗНО з української мови і літератури зареєструвалися понад 369 тисяч абітурієнтів.

Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

Сьогодні, 30 червня, проходить тестування з української мови і літератури. Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання розпочалася 25 червня тестуванням з математики.

Для проходження тесту з української мови і літератури зареєструвалися 369 562 особи, для яких створили 24 970 аудиторій у 1 522 пунктах тестування.

Перед входом учасникам вимірюють температуру тіла та перевіряють на наявність ознаки респіраторного захворювання.

Для учасників, які з поважних причин не змогли взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання, проводиться додаткова сесія. Для цього потрібно протягом 5 днів після тестування з певного предмета (враховуючи день проведення) подати заяву до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Зразок заяви та перелік документів, які необхідно надати, можна знайти на сайті Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Нагадаємо, раніше в Україні оголосили дату основної сесії ЗНО-2020, яка пройде з 25 червня по 17 липня. ЗНО стартує 25 червня тестуванням з математики і завершиться 17 липня тестуванням з хімії. Тестування з української мови і літератури відбудеться 30 червня, з фізики – 2 липня, з іспанської, німецької, французької мов – 6 липня, з англійської мови – 7 липня, з історії України – 9 липня, з біології – 13 липня, з географії – 15 липня.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.