Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

клуб Picasso

google.com.ua

Середа, 1 липня 2020, 14:41

Блакитний період підштовхує Москаленка до прі з Козловським за клуб Picasso

клуб Picasso

Андрій Москаленко заявив про намагання адвокатів Григорія Козловського забрати приміщення колишнього нічного клубу Picasso.

Про це повідомив заступник міського голови Львова з питань розвитку Андрій Москаленко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Сьогодні Андрій Москаленко з представниками управління комунальної власності міськради приїхали оглянути приміщення нічного клубу Picasso, яке перебуває на балансі Львівської міськради, й яке планували передати Міському молодіжному центрі, та виявили адвокатів депутата Львівської міськради, власника "Гранд Готелю (проспект Свободи), донька якого, Софія Максимець, будує готель на вул. Дорошенка, 2.

"Зважаючи на те, що оренда приміщення клубом Picasso завершується, а також клуб припинив свою роботу, було прийнято рішення передати дане приміщення на баланс міського молодіжного центру. Сьогодні ми приїхали оглянути дані приміщення... і тут зустрічаємо адвокатів, які представляються представниками орендаря, тобто клубу Picasso... це саме ті ж адвокати, які публічно представляли позицію власників по питаннях будівництва на Дорошенка, 2 та Гранд готелю", – написав Андрій Москаленко.

Зазначимо, у лютому стало відомо про закриття нічного клубу Picasso, який працював 23 роки, а 13 червня 2009 року біля входу у клуб, з нагоди його 12-ліття, встановили перший в Україні пам’ятник Пабло Пікассо.

За словами Москаленка, адвокати не надали можливість оглянути приміщення.

"На питання чи було змінено функціонал клубу під щось інше, що не передбачено угодою (наприклад ресторан чи щось ще) – адвокат не зміг цього заперечити. Коли я запитав, як звати директора Пікассо, якого б вони мали б представляти – адвокат теж не відповів. Договір на правову допомогу орендарю датований сьогоднішнім днем" – заявив Андрій Москаленко.

Він також додав, що наразі управління готує документи у правоохоронні органи щодо перевірки цієї інформації.

Додамо, за інформацією видання "Наші гроші. Львів", також нещодавно стало відомо, що донька Козловського Софія Максимець стала власницею двох львівських ринків – "Винниківського" (вул. Личаківська, 51) та "Підзамче" (вул. Хмельницького, 120). Ці ринки орендувало ТОВ "Дари Львівщини", власницею якого з літа 2019 року стала Софія Максимець. У результаті зміни власників цього підприємства, територія і майно ринків з комунальної власності перейшли у приватну, зокрема, у власність доньки Козловського.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.