Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

перехрестя Шевченка-Ковча

google.maps

П'ятниця, 3 липня 2020, 15:22

У Львові збудують шляхопровід на перехресті вулиць Ковча-Шевченка

перехрестя Шевченка-Ковча

"Львівавтодор" візьметься за будівництво шляхопроводу на перехресті вулиць Омеляна Ковча і Тараса Шевченка.   

Сьогодні виконавчий комітет Львівської міської ради надав функцію замовника "Львівавтодор" на проєктування та будівництво шляхопроводу на перехресті вулиць Т.Шевченка – вул. о. Омеляна Ковча.

Відповідно до ухваленого рішення, департамент житлового господарства та інфраструктури міськради передає проєктну документацію ЛКП "Львівавтодор", яке має розробити робочий проєкт, після якого буде оголошено тендер.

 "По цьому об'єкту ми п’ять разів оголошували тендер. Було визначено переможця. Однак зараз з переможцем розриваємо угоду, бо він досі не приступив до виконання робіт. Корегуємо проєкт і знову будемо оголошувати тендер", – додала заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк.

Нагадаємо, що у січні Львівська міськрада замовила реконструкцію вул. Шевченка за 89,6 млн грн у компанії Онур. Вздовж усієї вулиці замість бруківки зроблять асфальтне покриття, змінять кількість смуг та облаштують "розумні" світлофори, а також планують облаштувати кільце на перетині з вул. Левандівською.

Додамо, у Львові між вулицями Луганською та Чмоли збудують турбо-кільце.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.