Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус на Львівщині

Вівторок, 7 липня 2020, 10:34

За добу кількість випадків захворювання на коронавірус на Львівщині зросла на 144 – до 6445

коронавірус на Львівщині

Станом на ранок сьогодні на Львівщині зафіксували коронавірус загалом у 445 особи, зокрема, 164 летальних випадків.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

За оперативними даними, за вчорашню добу лабораторні центри провели 1272 ПЛР-тестів, в роботу взяли 142 проби, залишок у холодильнику – 233 проби. Відтак, 144 – позитивні. Серед них львів'ян – 64.

"Станом на 08.00 год у Львові та на Львівщині підтверджено 6445 випадків інфікування коронавірусом, з них 164 – летальні, 971 пацієнт одужав", – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, Львівщина ввійшла у перелік областей, яким Міністерство охорони здоров'я рекомендує послабити карантин. Раніше обласна комісія ТЕБ і НС продовжила до 7 липня карантин через складну ситуацію із коронавірусом, однак з 26 червня Укрзалізниця відновила залізничне сполучення зі Львовом.

Також карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, продовжили до серпня. Раніше МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні. Додамо, уряд прийняв рішення послабити карантинні заходи з 5 червня: дозволив повноцінно працювати закладами харчування, церквам – проводити богослужіння, а людям старше 60-ти років – виходити на вулицю.

З 10 червня в Україні відновили роботу готелів і дозволили проводити культурні заходи, а з 2 липня дозволили працювати кінотеатрам.

З 24 червня у Львові дозволили роботу закладів громадського харчування, спортивних клубів та фітнес-клубів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.