Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вкрадені гроші

lv.npu.gov.ua

Вівторок, 7 липня 2020, 14:20

Сімейні цінності з Дрогобича обікрали будинок на Городоччині

вкрадені гроші

В Стрию затримали батька і доньку, які обікрали будинок в Городоцькому районі.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції у Львівській області.

Вчора, 6 липня, в поліцію звернувся мешканець Городоцького району, зі заявою, що о 11 годині ранку злодії проникли у його будинок та викрали значну суму грошей у гривнях та доларах США.

За фактом крадіжки слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання позбавлення волі на строк від трьох до шести років. 

Невдовзі поліція знайшла злодіїв у Стрию, коли ті, пересувались "Мерседесом", внаслідок зупинки авто у затриманих вилучили значну суму грошей у різних валютах, а також інші речові докази причетності їх до вчинення крадіжки. Зловмисниками виявились 51-річний батько та 35-річна донька, мешканці Дрогобича.

"Проводились першочергові слідчі дії, під час яких у затриманих вилучили значну суму грошей у різних валютах, а також інші речові докази причетності їх до вчинення крадіжки", – йдеться у повідомленні. 

Правоохоронці встановлюють причетність затриманих до вчинення інших кримінальних правопорушень. Досудове розслідування триває. 

Нагадаємо, львів'янину загрожує сім років за ґратами через стрілянину коло сільського магазину.

 

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.