Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Укрзалізниця

Вівторок, 7 липня 2020, 16:15

Укрзалізниця визнала цифровий студентський квиток

Укрзалізниця

Укрзалізниця визнала цифровий студентський квиток у мобільному додатку "Дія" в якості посвідчення особи при посадці в поїзд замість пластикового оригіналу.

Про це повідомила прес-служба компанії.

"Студенти при посадці в поїзд замість пластикового студентського квитка можуть пред'явити цифровий документ з мобільного додатка "Дія". Цифровий студентський дозволяє подорожувати поїздом зі знижкою в 50%", – йдеться у повідомленні.

Відзначено, що цифровий студентський має такі ж переваги, як і пластиковий: ідентифікує особу, підтверджує статус студента і надає знижки.

"Пільговий проїзд надається студентам вузів I-IV рівнів акредитації та учням професійно-технічних навчальних закладів", – додали в компанії.

Згідно з інформацією УЗ, подорожувати зі знижками з цифровим студентським квитком можна в загальних і плацкартних вагонах, вагонах 2-3 класу усіх категорій міжміського сполучення, всіх вагонах регіональних поїздів і поїздах приміського сполучення. Однак, при проїзді у вагонах вищої категорії типу СВ, купе і у вагонах 1-го класу, крім поїздів категорії "Регіональний поїзд", для студентів встановлена ​​повна вартість квитка.

Нагадаємо,  УЗ приймає вже чотири цифрових документа через мобільний додаток "Дія": ID-карту, закордонний біометричний паспорт, водійське посвідчення і студентський квиток. 

Додаток "Дія" працює з лютого в Україні.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.