Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус на Львівщині

Середа, 8 липня 2020, 15:11

Львівщині знову не рекомендують послаблювати карантин

коронавірус на Львівщині

Львівська область знову увійшла в перелік областей, яким не рекомендують послаблювати карантин.

Про це повідомляє пресслужба Міністерства охорони здоров'я.

На Львівщині відсоток виявлення нових випадків інфекції склав 13,06%, що перевищую поріг в 11%, тому, за цим показником, послаблювати карантин в області не рекомендують.

"Для того, щоб пом'якшити карантинні обмеження, області повинні відповідати чотирьом цільовим показникам. Заповненість ліжок не повинна перевищувати 50%, відсоток виявлення нових випадків інфекції – 11%, динаміка приросту – не більше 10%", – йдеться у повідомленні.

 

Нагадаємо, станом на ранок сьогодні на Львівщині зафіксували коронавірус загалом у 6562 особи, зокрема, 170 летальних випадків.

З 7 липня у Львівській області дозволено роботу закладів громадського харчування, готелів і фітнес-центрів.

Також карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, продовжили до серпня. Раніше МОЗ опублікував етапи послаблення карантину в Україні. Додамо, уряд прийняв рішення послабити карантинні заходи з 5 червня: дозволив повноцінно працювати закладами харчування, церквам – проводити богослужіння, а людям старше 60-ти років – виходити на вулицю.

З 10 червня в Україні відновили роботу готелів і дозволили проводити культурні заходи, а з 2 липня дозволили працювати кінотеатрам.

З 24 червня у Львові дозволили роботу закладів громадського харчування, спортивних клубів та фітнес-клубів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.