Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

Паркування у Львові

П'ятниця, 10 липня 2020, 10:37

Львівавтодор збирається збільшити кількість паркомісць

Паркування у Львові

"Львівавтодор" планує збільшити кількість надходжень в бюджет міста шляхом збільшення паркомісць і вихованням платіжної дисципліни водіїв.

Про це повідомляє пресслужба Львівської міськради.

Львівська комунальне підприємство "Львівавтодор" хоче збільшувати надходження до бюджету від паркінгів завдяки збільшенню кількості місць для паркування, а також шляхом покращення платіжної дисципліни водіїв, проте, поки методи реалізації намірів підприємства не повідомляються.

"Станом на сьогодні ЛКП "Львівавтодор" надає послуги паркування на 48 майданчиках для паркування зі загальною кількістю 1253 паркомісця. У наших планах збільшувати надходження до бюджету від паркінгів завдяки збільшенню кількості місць для паркування, а також шляхом покращення платіжної дисципліни водіїв", – йдеться у повідомленні.

За словами начальника управління безпеки міста Юрія Діля, з початку цього року інспектори з паркування виписали близько 20 тис. постанов на суму понад 7 млн грн за порушення водіями ПДР. Натомість за весь період роботи відділу працівники виписали понад 64 тис. постанов, що дозволило залучити до міського бюджету понад 15 млн грн.

Нагадаємо, у  дослідженні "Економічної правди", котра склала рейтинг обласних центрів за доходами від паркінгів, до бюджету міста коштом платних парковок залучається 13,1 млн грн. У 2015 році "Львівавтодор" мав у розпорядженні  6,4 тисячі паркомісць та всього 2,3 млн грн доходу. У 2019 році паркомісць налічувалось всього 1253.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.