Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Інфраструктура

вілла на Тернопільській

П'ятниця, 10 липня 2020, 13:01

Львівська міськрада погодила розбудову вілли на Тернопільській

вілла на Тернопільській

Виконавчий комітет Львівської міськради погодив розбудову пам'ятки архітектури – вілли, за адресою Тернопільська, 15.

Сьогодні, 10 липня, виконавчий комітет Львівської міськради прийняв рішення про дозвіл розбудувати віллу за адресою вулиця Тернопільська, 15, котра належить до історичної спадщини міста.

Виконком видав громадянці Любові Лучечко містобудівні умови та обмеження на розбудову пам'ятки архітектури місцевого значення за адресою вулиця Тернопільська, 15. У дозволі також зазначено про зміну підвальних приміщень та розбудову горища будинку.

Відповідно до проєкту, у вілли з'явиться третій мансардний поверх, замінять дахове покриття та відновлять фасадне покриття.

Мають розбудувати дві веранди: один встановлять замість дерев'яного, що є зараз, а інший відновлять згідно з архівними зображеннями будівлі.

Після виконаних робіт висота будинку має залишитись незмінною.

Нагадаємо, Любов Лучечко придбала історичну віллу майже за шість мільйонів у віці 69 років. Вона неодноразово згадується у деклараціях т.в.о. директора "Укрспирту" Юрія Лучечка. У них не зазначається, ким для високопосадовця є Любов Лучечко, проте вказано, що чоловік має у безоплатному користуванні її квартиру площею 88 кв м у Львові.

Додамо, що Львівська міськрада продавала приміщення на вул. Тернопільська, 15 за 176 тис грн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.