Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

коронавірус на Львівщині

П'ятниця, 10 липня 2020, 15:00

У Сокалі закрили текстильну фабрику через Covid-19

коронавірус на Львівщині

У Сокалі закрили фабрику "Датський текстиль" на карантин через спалах коронавірусу.

Про це повідомило місцеве радіо "Нео-Радіо".

Фабрику "Датський текстиль", що в Сокалі, закрили щонайменше на 2 тижні через виявлення коронавірусної інфекції у 12 працівників фабрики. Близько 800 працівників підприємства відправляють у вимушену відпустку.

За інформацією головного лікаря Сокальської районної лікарні Романа Шведа, сьогодні на підприємстві відібрали 274 проб для ПЛР-тестів та ІФА-тестів. Керівництво фабрики планує обстежити усіх працівників.

Нагадаємо, Станом на ранок сьогодні на Львівщині зафіксували коронавірус загалом у 6763 особи, зокрема, 178 летальних випадків.

Додамо, 6 липня  Львівщина ввійшла у перелік областей, яким Міністерство охорони здоров'я рекомендує послабити карантин, проте вже 8 липня, Львівська область знову увійшла в перелік областей, яким не рекомендують послаблювати карантин, а зі 7 липня у Львівській області дозволено роботу закладів громадського харчування, готелів і фітнес-центрів.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.