Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Юлія Гоцак

Понеділок, 27 липня 2020, 17:35

Міс Львів-2020: У майбутньому бачу себе бізнесвуменкою

Юлія Гоцак

Розмова з переможницею конкурсу Міс Львів-2020 Юлією Гоцак.

Юля, досвідчена модель, з 12 років дівчина тренувала свої модельні здібності у фотозйомках, на подіумі та конкурсах краси. Титулована Міс Львів поділилась з нами отриманими враженнями від участі в конкурсі.

Як відбувалась підготовка до конкурсу?

Підготовка до конкурсу відбувалась у три етапи: перший – це онлайн кастинг, ми заповнювали онлайн-анкети, і тим, хто підійшов телефонували та запрошували на зустріч з Валерією Никифорець, директоркою конкурсу "Міс Львів" та Веронікою, її помічницею. Попередньо нас було 25 дівчат, в перший день у конкурсі "відсіяли" трьох дівчаток, котрі не підходили за параметрами конкурсу.

Наступним етапом відбувалось онлайн-голосування за учасниць, під час якого і відбувався збір коштів на підтримку соціального проєкту #ДІЙМО_разом_проти_насильства, амбасадором якого став конкурс "Міс Львів", і відповідно, люди, котрі голосували, обрали чотирнадцятку, яка проходила далі. Чотирнадцять дівчат обирали двома шляхами: семеро дівчат обирали люди, які голосували, вони, відповідно, зібрали найбільше коштів, а ще семеро дівчаток обирав комітет.

Хто допомагав у підготовці до конкурсу?

Моєю підтримкою під час конкурсу були мої батьки, мій хлопець та друзі. Саме вони вірили в мене та завжди надихали. Їхня підтримка безцінна. У хвилини розпачу саме вони говорили "Ти зможеш!".

Ким бачите себе через 5 років?

Через 5 років бачу себе успішною та впізнаваною бізнесвуменкою.

Що хотіли б змінити у собі?

На мою думку, завжди потрібно вдосконалювати, як фізичні так і моральні якості.

Що було найскладнішим при підготовці до конкурсу?

Для мене складною була зйомка, котра тривала близько чотирнадцяти годин. Ми були одягнені у красиві вечірні сукні зі шлейфом, в яких мали танцювати вальс. Складність у тому, що  сукня заплутувалась між підборами, але ми, як Міс, мали не показувати, що нас це турбує.

В цей день ми також мали спілкуватись з комітетом, з усіма журі – це було подвійне хвилювання. Проте усі зйомки були надзвичайними та яскравими.

Яка атмосфера панувала у команді при підготовці конкурсу Міс Львів-2020?

Ми з конкурсантками були дружніми, не було сварок і подібних неприємностей. Це стосується також усієї команди, хто працював з нами: фотографи, візажисти – все відбувалось у взаємній повазі. Нас багато вчили протягом усього періоду підготовки, що тривав понад місяць: дефілювати, бути гармонійними у рухах про позуванні. Навіть після завершення конкурсу ми підтримуємо зв’язок з усіма причетними до підготовки.

Який найяскравіший спогад залишився від участі?

Моїм найяскравішим спогадом є саме коронація, коли сказали, що я переможниця.

Чи розчаровані Ви тим, що через карантин проведення конкурсу "Міс Львів-2020" набуло іншого формату?

Мені необразливо за те, що цьогорічний конкурс відрізнявся від минулих років. Мабуть, так навіть цікавіше і він добре запам’ятається глядачам через нестандартність. Побачити конкурс зможуть на телеканалах, не думаю, що в цьому є проблема, а сама коронація відбувалась наживо, між людьми, що так само атмосферно і круто.

Що можете розповісти про реалізацію соціального проєкту #ДІЙМО_разом_проти_насильства?

Соціальний проєкт #ДІЙМО_разом_проти_насильства, який підтримував конкурс – це дуже гарний задум, я рада, що ми змогли зібрати кошти на будівництво будинку для жінок і дітей, котрі страждають від насильства. Це тема, яку не звикли обговорювати, проте, вона є надто важливою і тепер з’явилась у новій площині.

Які подарунки отримали від участі у конкурсі Міс Львів-2020"?

Моєю найголовнішою нагородою став титул Міс Львів-2020, окрім того я отримала безліч річних сертифікатів на обслуговування послугами манікюру, на зачіски та макіяжі, на онлайн-тренінг розвитку своєї сторінки Інстаграму, абонемент у спортзал.

Також я отримала пропозиції для співпраці з дизайнерами, запропонували стати амбасадором компанії доставки суші у Львові.

Нагадаємо, цьогоріч нагородження переможниці конкурсу "Міс Львів-2020" відбувалось на площі Ринок. Варіанти публікували фоторепортаж церемонії нагородження.

Додамо, що учасниці конкурсу "Міс Львів-2020" зібрали 73 тисячі гривень для реалізації соціального проєкту #ДІЙМО_разом_проти_насильства. 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.