Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Андрій Садовий

Четвер, 6 серпня 2020, 12:25

Садовий на 250 тисяч профінансував комунальне радіо у Львові

Андрій Садовий

ЛКП "Львівське радіо" отримає 250 тис грн з бюджету міста на свою діяльність.

Про це йдеться у розпорядженні міського голови Львова Андрія Садового №292 від 31 липня 2020 року.

Андрій Садовий розпорядився виділити з бюджету розвитку Львова 250 тис грн як внески до статутного капіталу ЛКП "Львівське радіо".

"Управлінню фінансів департаменту фінансової політики провести фінансування за рахунок коштів бюджету розвитку міського бюджету Львова департамент розвитку – в сумі 250 000 грн" – йдеться у документі.

Контроль за виконанням даного розпорядження покладено на заступника міського голови з фінансово-економічних питань Геннадія Васьківа.

Нагадаємо, у березні 2018 року львівські депутати створили ЛКП "Львівське радіо" та виділили йому 2 млн грн. А у листопаді 2019 року депутати збільшили статутний капітал підприємства на 10 300 000 грн, відтак він складає 12 400 000 грн.

Основними напрямами діяльності "Львівського радіо" є: створення та організація роботи Львівського молодіжного медіа-центру, створення та організація роботи Львівського медіа-хабу, розробка концепції та організація роботи Музею Львівського радіо.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.