Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Олена Парубій

lv.sfs.gov.ua

Вівторок, 11 серпня 2020, 10:08

Комендат обрав своєю заступницею сестру нардепа Парубія

Олена Парубій

Олену Парубій залишили на посаді заступниці начальника ДПС Львівщини.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Державної податкової служби у Львівській області.

Начальник Головного управління ДПС у Львівській області Ігор Комендат з 4 серпня цього року призначив на посаду заступника начальника ГГУ ДПС у Львівській області Олену Парубій.

Зазначимо, Олена Парубій, уродженка Червонограда та рідна сестра народного депутата від Євпропейської солідарності та екс-спікера ВРУ попереднього скликання Андрія Парубія, з липня 2017 року також працювала заступницею начальника Головного управління ДФС у Львівській області й має 4 ранг державного службовця. До цього, з квітня 2016 року, вона була начальницею Галицької ОДПІ ГУ ДФС у Львівській області.

Згідно із її декларацією про доходи за 2019 рік, Парубій у 2019 році придбала авто Сitroen C3 2014 року випуску за 147 162 грн, їй належить 50% капіталу ТзОВ "Кафе "Левандівка", що становить 324 2760 грн. Також вона є кінцевою власницею цього кафе.

Нагадаємо, у червні 2020 року Ігор Комендат очолив Державну податкову службу у Львівській області.

Додамо, на початку березня цього року уряд схвалив запуск розподілу Державної фіскальної служби на Державну митну службу і Державну податкову службу.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.