Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

П'ятниця, 14 серпня 2020, 15:34

Після виборів Садовий планує скоротити кількість львівських комунальників

Андрій Садовий

Андрій Садовий заявив про плани із скорочення чисельності комунальних підприємств.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Вчора, 13 серпня, міський голова Львова Андрій Садовий заявив, що місто планує провести оптимізацію комунальних підприємств.

"У нас є у планах оптимізація чисельності комунальних підприємств, наприклад, ми зараз подали документи, щоб об'єднати "Львівтеплоенерго" і "Залізничнетеплоенерго". Ми маємо бажання для кращої координації зробити енергохолдинг у нашому місті, щоб комунальні підприємства, залишаючись юридично самодостатніми особами, мали більшу і кращу координацію" – наголосив Андрій Садовий.

За його словами, рішення про оптимізацію підприємств місто планує розглнути вже після проведення місцевих виборів.

"Сьогодні якихось радикальних рішень я би не приймав, бо це питання безпеки міста. Тим більше, коли ціна на воду, на інші послуги не є збалансованими і місто дофінансовує це все. Закінчаться вибори, буде нова каденція, тоді можна буде простіше приймати рішення" – пояснив Андрій Садовий.

Зазначимо, ще у квітні Андрій Садовий заявляв, що планує ліквідувати більше 180 посад у Львівській міській раді та звільнити чиновників. За його словами,  це рішення зумовлене скороченням надходжень до міського бюджету. Натомість депутати міськради не підтримали рішення Садового і назвали цю ідею маніпуляцією.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.