Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий

Фб Андрія Садового

Понеділок, 27 квітня 2020, 15:15

Садовий організує чиновникам міськради криваву антиутопію

Андрій Садовий

Андрій Садовий планує ліквідувати більше 180 посад у Львівській міській раді та звільнити чиновників.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Завтра, 28 квітня на позачерговій сесії Львівської міськради депутати роглядатимуть питання про скорочення кількості чиновників мерії, зокрема, планують ліквідувати 181 посаду.

Як заявив міський голова Львова Андрій Садовий, це рішення зумовлене скороченням надходжень до міського бюджету.

"По-перше: багато людей перейшло на дистанційну форму роботи. По-друге: ми впроваджуємо електронні сервіси і ми дивимось, що маємо можливість оптимізувати чисельність людей. Ми реалісти: якщо за квітень ми очікуємо мінус 70 млн грн поступлень, а за травень буде ще більша сума, то де ми маємо ці кошти брати? Тим більше, ми зараз лікарям виплачуємо більше коштів, комунальникам, котрі під час карантину беруть на себе найбільшу відповідальність, більше працюють. Тому це рішення збалансоване", – наголосив Андрій Садовий.

 

Нагадаємо, ще наприкінці березня Андрій Садовий заявляв, що планує на час карантину зменшити зарплати чиновникам мерії, які працюють дистанційно, а також ліквідувати деякі посади.

Однак у березні своїм розпорядженням Андрій Садовий збільшив чисельність працівників Львівської міськради до 1810 осіб, а у лютому міськрада оголосила конкурс на посаду заступника міського голови та омбудсмена з прав людей з інвалідністю.

Додамо, 22 квітня уряд прийняв рішення продовжити карантин в Україні, який запровадили з 12 березня, до 11 травня, проте скасував декілька заборон.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.