Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

вантажівка

П'ятниця, 21 серпня 2020, 16:40

Через спеку на Львівщині ввели обмеження для руху вантажівок

вантажівка

Рух великогабаритного транспорту у області обмежили через високу темпаратуру.

Про це повідомила Патрульна поліція Львівщини.

Сьогодні, 21 серпня, на дорогах області обмежили рух вантажівок через спеку. Зокрема, температура повітня підлялася до +28°С, тому водії великогабаритного транспорту повинні скерувати машини у місця відстою.

"За даними Львівського регіонального центру з гідрометрології на території Львівської області станом на 16:00 год 21.08.20 р. температура повітря становить +28°С. Тому Служба автомобільних доріг вводить обмеження для руху вантажного транспорту" – йдеться у повідомленні.

Зазначимо, для зменшення руйнувань асфальтобетонного покриття доріг діє обмеження руху автомобільними дорогами загального користування великовагових транспортних засобів фактичною масою понад 24 тони і навантаженням на вісь більш ніж 7 тонн при температурі повітря вище +28°С.

Для цього визначено 51 місце тимчасового відстою великовагового автотранспорту.

Нагадаємо, на початку цього року в Укртрансбезпеці заявили, що їм бракує людей для забезпечення постійного габаритно-вагового контролю на території області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.