Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Мирон Маркевич

НРУ

Середа, 26 серпня 2020, 14:40

Мирон Маркевич надихає Народний Рух України на нові звитяги

Мирон Маркевич

Консультант ФК Рух Мирон Маркевич розповів про свою футбольну школу у Народному Русі України.

Про це повідомляє політична партія Народний Рух України. Львівщина на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Я довго думав над назвою своєї школи і, звичайно, мені дуже імпонував В'ячеслав Чорновіл тому що він був тією людиною, який об'єднав Україну... Дійсно, цей рух у всій Україні зробив так, що у нас є держава" – наголосив Мирон Маркевич.

За його словами, саме тому він й назвав свою школу в честь Руху.

"Я радий, що зараз Рух представляє футбол Львівщини у вищій лізі і наша школа працює. Зараз багато молоді і хотів, щоб вони продовжили ті традиції, які були, щоб вони відродили той Рух, який був колись" – додав Маркевич. 

Нагадаємо, з червня цього року Мирон Маркевич, який також очолює Комітет національних збірних УАФ, став консультантом тренера львівського футбольного клубу Рух Івана Федика.

Додамо, президентом клубу є львівський бізнесмен і депутат Львівської міської ради Григорій Козловський. З липня 2019 року Рух грає домашні матчі у Львові на постійній основі, а минулому сезоні Першої ліги команда посіла одинадцяте місце у турнірній таблиці.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.