Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Оксана Юринець

Четвер, 27 серпня 2020, 15:04

Юринець виб'є з Садового усю самопомічну дурість одним ударом

Оксана Юринець

Оксана Юринець балотуватиметься у міські голови Львова від партії Удар.

Про це повідомила екс-нардепки ВРУ попереднього скликання Оксана Юринець на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Я іду на вибори голови Львівської ОТГ. Від партії, в якій я від часу її заснування і до сьогодні Удар Віталія Кличка. Так, були часи, коли Удар поступився політичними амбіціями та партійними інтересами і поставив національний інтерес понад усе. Саме тому я з ним і від нього. У 2014 році я стала однією з лише двох жінок в Україні, які виграли вибори у мажоритарному окрузі Львова. Мені висловили довіру більше як 40 000 львів'ян, делегувавши представляти їхні інтереси в парламенті" – написала Оксана Юринець.

Вона додала, що у неї є команда фахівців із різних сфер і галузей, а також вважає, що настав "час жінок, які стають рубіконами для різних режимів". 

Нагадаємо, на парламентських виборах у 2014 році Оксана Юринець перемогла з результатом 42,55% голосів в одномандатному виборчому окрузі №117 (Франківський, Галицький, частина Шевченківського району). А на місцевих виборах у 2015 році Юринець була кандидатом на посаду міського голови Львова від Блоку Петра Порошенка.

У 2018 році Юринець задекларувала 1,2 тис грн доходу та 2,1 млн грн готівки.

Додамо, 10 серпня ЦВК сформувала склад Львівської обласної, районних та міських територіальних виборчих комісій для проведення місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня. Під час виборів на Львівщині працюватимуть 47 ТВК, переглянути склад цих комісій можна за посиланням.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.