Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Форум видавців у Львові

Середа, 16 вересня 2020, 10:41

Стартував BookForum-2020

Форум видавців у Львові

BookForum проходитиме 16-20 вересня і проходитиме у онлайн-форматі без проведення книжкового ярмарку.

Сьогодні стартував 27 Львівський міжнародний BookForum, який триватиме до 20 вересня, відбудеться без проведення книжкового ярмарку. Загалом до 137 онлайн-подій BookForum приєднались понад 300 учасників, серед них – 23 іноземних автори з 5 континентів.

Фокусна тема 27 BookForum – "Перепис населення: знати, хто ми є". Її кураторкою стала літературознавиця і критикиня Ганна Улюра.

Почесною гостею фестивалю стала американська письменниця та музикантка Патті Сміт. Також цьогоріч навколо BookForum об'єднались 6 літературних фестивалів, які проводитимуть події у межах спецпроектів: Мистецький Арсенал, Мистецький фестиваль "Ї", Кримський інжир, Translatorium, Острів Європи та Meridian Czernowitz.

Зазначимо, усі події 27 BookForum – безкоштовні, а онлайн-трансляції відбуватимуться на сайті Форуму видавців.

Додамо, 26 BookForum, який проходив у Львові 18-22 вересня 2019 року, відвідали понад 25 тисяч львів’ян та гостей міста, а участь у ньому взяли літератори із 30 країн.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.