Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

Львівська міськрада

Четвер, 24 вересня 2020, 12:57

Бюджет Львова недоотримав 400 мільйонів через Covid-19

Львівська міськрада

Станом на вересень через карантин у зв'язку з коронавірусом дефіцит міського бюджету становить 400 млн грн.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив вчора, 23 вересня, міський голова Львова Андрій Садовий, станом на зараз через карантинні заходи, запроваджені у Львові ще з березня цього року, непоступлення коштів у бюджет міста становить 400 мільйонів гривень.

Зокрема, за словами Садового, з міського бюджету було скеровано понад 220 млн грн на протидію коронавірусу.

"Коли ми формували бюджет на цей рік, то була реверсна дотація понад 500 млн грн – те, що держава має забрати. Але от станом на 1 вересня в нас мінус 400 млн поступлень" – розповів Андрій Садовий.

Зазначимо, за словами заступниці міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірини Маруняк, станом на червень комунальні підприємства Львова були недофінансовані на 472 млн грн.

Додамо, з 21 вересня Державна комісія з питань ТЕБ і НС встановила на території Львівщини червоний, помаранчевий і жовтий рівень епідемічної небезпеки поширення Covid-19. Також комісія затвердила обмеження для Перемишлянського і Пустомитівського районів, які потрапили до червоної карантинної зони.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.