Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Перемишляни

Понеділок, 5 жовтня 2020, 18:14

Перемишляни перемелюють шістку кандидатів на першість у місті

Перемишляни

На посаду міського голови Перемишлян претендують шестеро осіб.

Центральна виборча комісія оприлюднила перелік кандидатів, які претендують на посаду міського голови Перемишлян.

Загалом ЦВК зареєструвала шестеро осіб, серед претендентів – чинний міський голова Олександр Зозуля, який йде на вибори як самовисуванець. Зозуля вперше був обраний міським головою Перемишлян у 2011 році. На виборах у 2015 році його повторно обрали мером міста.

Окрім Зозулі, свої кандидатури на посаду мера подали: Роман Андрусишин (партія "Європейська Солідарність", його обрали головою Перемишлянської райради після виборів у 2015 році, куди він пройшов у складі партії Блок Петра Порошенка), Степан Бурбан (партія "Сила і Честь"), Ірина Гой (ВО "Свобода"), Ігор Головач (самовисуванець), Іван Лободяк (самовисуванець).

Нагадаємо, ЦВК оголосила з 5 вересня 2020 року початок передвиборчої кампанії, а 10 серпня ЦВК сформувала склад Львівської обласної, районних та міських територіальних виборчих комісій для проведення місцевих виборів, які відбудуться 25 жовтня. Під час виборів на Львівщині працюватимуть 47 ТВК, переглянути склад цих комісій можна за посиланням. 

Виборчі бюлетені будуть п'ятьох кольорів: блакитного, світло-зеленого, світло-жовтого, кремового і світло-рожевого. З їхніми формами можна ознайомитись тут

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.