Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Олег Паска

ФБ Олега Паски

Понеділок, 5 жовтня 2020, 15:20

Паска незаконно звільнив свого чиновника

Олег Паска

Львівський окружний адміністративний суд зобов'язав голову департаменту освіти й науки Львівської ОДА Олега Паску повернути на посаду чиновника і виплатити йому грошову компенсацію.

Про це повідомив у своєму дописі у Фейсбук Ярослав Ткач.

Львівський окружний адміністративний суд визнав незаконним наказ директора департаменту освіти та науки Львівської обласної державної адміністрації Олега Паски про звільнення головного  спеціаліста відділу професійної освіти, координації діяльності вищих навчальних закладів і науки Ярослава Ткача. Суд зобов'язав повернути чиновника на посаду та виплатити йому грошову компенсацію за прогули.

"Львівський окружний адміністративний суд визнав незаконним наказ директора департаменту освіти й науки Львівської ОДА Олег Паска про моє звільнення, зобов‘язав поновити мене на роботі та стягнути грошову компенсацію за час вимушеного прогулу", – повідомив у Фейсбуці Ярослав Ткач.

Нагадаємо, Олег Паска очолює департамент освіти та науки Львівської облдержадміністрації з кінця березня цього року.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.