Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Євген Бойко

Четвер, 8 жовтня 2020, 17:36

У вересні Бойко отримав більше 40 тисяч зарплати

Євген Бойко

У вересні Євгену Бойкові виплатили 41 тис грн зарплати.

Про це повідомила Львівська міська рада у відповідь на офіційний запит Варіантів.

У вересні цього року директору департаменту "Адміністрація міського голови" Львівської міської ради Євгену Бойкові виплатили 41 973,97 грн заробітної плати.

Зокрема, у цю суму увійшли такі виплати: посадовий оклад; доплата за ранг; надбавка за вислугу років; надбавка за високі досягнення у праці; відпускні; премія за серпень. Натомість премія за вересень не нараховувалася.

Однак міськрада не розписала конкретно розмір надбавок та премії, а також скільки податку з доходів фізичних осіб та військового збору із цих коштів сплатив Бойко.

Додамо, у березні Бойкові нарахували 47 тис грн зарплати, у квітні – 51 тис грн, у червні – 51 тис грн, у липні – 53 тис грн, у серпні – 51 тис грн.

 

Нагадаємо, наприкінці травня 2019 року директором департаменту "Адміністрація міського голови" призначили Євгена Бойка. Декілька днів перед цим, 24 травня, під час засідання виконавчого комітету активісти облили його червоною фарбою, а 29 травня під час штурму Львівської міської ради його побили і він потрапив до лікарні із травмою селезінки.

З жовтня 2016 року й до травня 2019 року Бойко був заступником директора департаменту "Адміністрація міського голови" та в.о. керівника цього департаменту.  У 2015 році Євген Бойко перебував на посаді начальника управління внутрішньої політики департаменту "Адміністрація міського голови", а у 2013 році він пройшов стажування в рамках програми "Перший кар’єрний крок" у Львівській міськраді.

У 2010-2012 рр. Бойко працював у прес-службі Львівсько-Сокальської єпархії Української православної церкви Київського патріархату.

У 2019 році Бойко зібрав 4 500 доларів готівки, а його дружила купила Mersedes-Benz.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.