Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Тарнавського, 71

П'ятниця, 9 жовтня 2020, 13:49

Москаленко на місці альтанки встановить Брезіцькому водозабірну колонку

Тарнавського, 71

На вул. Тарнавського, 71 у Львові відновлять водозабірну колонку, а самовільно встановлену споруду демонтують  

Рішення «Про відновлення водозабірної колонки на вул. Генерала М. Тарнавського, 71» ухвалив сьогодні виконком Львівської міської ради.

Про це повідоміла прес-служба Львівської міської ради.

 «Самовільно встановлену на цій території споруду буде демонтовано», - сказано у повідомлені.

Роботи з втсановлення водозабірної колонкни розпочнуться сьогодні – заявив заступник міського голови Львові Андрій Москаленко.

Відповідно до прийнятого рішення виконавчого комітету ЛМР, з метою відновлення водозабірної колонки та належного обслуговування систем водопостачання і водовідведення на вул. Генерала М. Тарнавського, 71, «Львівводоканал» визначено виконавцем робіт з ремонту мереж холодного водопостачання та систем водовідведення і встановлення там водозабірної колонки. Після виконання зазначених робіт колонку буде передано на баланс Личаківської районної адміністрації.

Натомість ЛКП «Рембуд» за участю представника Личаківської районної адміністрації мають демонтувати самовільно встановлену на території земель комунальної власності споруду на вул. Генерала М. Тарнавського, 71. 

Земельна ділянка на вул. Тарнавського, 71 знаходить в комунальній власності міста.

Нагадаємо, вчора, 8 жовтня, кандидат на посаду міського голови Львова  Назарій Брезіцький розпочав роботи із знесення незаконної будівлі на Тарнавського, 71.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.