Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

школи Львівщини

Понеділок, 12 жовтня 2020, 13:31

Усі школи Львівщини планують закрити на карантин до кінця жовтня

школи Львівщини

Міносвіти рекомендує встановити канікули у школах з 15 до 30 жовтня.

Про це повідомив в.о. міністра освіти Сергій Шкарлет у Telegram.

Міністерство освіти планує надіслати рекомендаційні листи до всіх закладів загальної середньої освіти щодо встановлення канікул з 15 до 30 жовтня.

"Маючи спільну позицію з колегами в Уряді та розуміючи всю відповідальність, яка покладена на нас перед країною, ми ухвалили рішення, відповідно до якого 12 жовтня буде підготовлено та надіслано рекомендаційний лист до всіх закладів загальної середньої освіти (незалежно від кольору карантинної території) щодо встановлення канікул з 15 до 30 жовтня включно" – написав Сергій Шкарлет.

За його словами, також закладам професійної (професійно-технічної) освіти, фахової передвищої та вищої освіти також рекомеентуватимуть перейти на дистанційну форму навчання з 15 жовтня до 15 листопада з обов’язковим виїздом усіх студентів із гуртожитків.

"Заклади дошкільної освіти працюватимуть у звичайному режимі з урахуванням усіх рекомендацій МОЗ та головного державного санітарного лікаря" – додав Сергій Шкарлет.

Зазначимо, 10 жовтня Сергій Шкарлет попросив організувати на наступні два тижні дистанційне навчання для дітей через зростання захворюваності на коронавірус.

Нагадаємо, станом на 18 вересня у Львові було 25 шкіл, де один або два класи пішли на самоізоляцію через те, що захворів один з учнів або педагогів.

Додамо, рішення, чи проводити змішану форму навчання в адміністрації навчальних закладів вирішують самостійно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.