Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Дрогобич

pizzatravel.com.ua

Середа, 14 жовтня 2020, 13:09

У Дрогобичі шкільні канікули розпочнуться 23 жовтня

Дрогобич

Завдяки стабільній епідемситуації в регіоні планові осінні канікули у Дрогобичі розпочнуться 23 жовтня.  

Про це повідомив портал Дрогобиччина.

"Щоденно керівники шкіл нам звітують щодо відсутності учнів в класах через захворюваність. Маємо тенденцію, що навчання пропускають по 2-3 школярів у класах. Ситуація не є критичною. Тож наразі прийнято рішення, що навчання в школах Дрогобича триватиме до 23 жовтня, не враховуючи 14 жовтня – вихідний день. З 23 жовтня на школярів чекатимуть планові осінні канікули до 2 листопада", – зазначає представник відділу освіти Дрогобицької міськради. 

Зміни щодо канікул можуть виникнути лише у тоді, якщо епідситуація в місті погіршиться та зросте кількість хворих серед школярів та вчителів.

Станом на 13 жовтня 18 учнів ЗОШ №5 м. Дрогобича пішли на самоізоляцію через підозри на недугу. В загальному в Дрогобичі із початком навчання 60 учнів перебували на самоізоляції. Що стосується педагогів, то в 9 вчителів із 1,5 тис. педагогів підтверджений діагноз Covid-19. Вони теж перебували на самоізоляції. Показники по недузі невисокі і заледве становлять 1% хворих від загальної кількості усіх осіб освітнього середовища міста.

Нагадаємо, Львівськаа обласна комісія з ТЕБ і НС рекомендувала школам розпочати канікули з 19 жовтня.

 

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.