Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа у Львові

Вівторок, 13 жовтня 2020, 11:41

Садовий хоче найняти няню для своїх дітей з 19 жовтня

школа у Львові

Андрій Садовий звернувся до обласної комісії ТЕБ і НС з пропозицією відтермінувати канікули у школах на декілька днів.

Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий на своїй сторінці у Фейсбуці. 

Андрій Садовийзвернувся до обласної комісії ТЕБ і НС з пропозицією, щоб канікули у школах розпочалися 19 жовтня, а не з 15 жовтня, як це пропонує Міністерство освіти. 

"Міністерство освіти рекомендує почати канікули в школах вже з цього четверга, 15 жовтня. Завтра відреагувати на цю рекомендацію мають обласні комісії з надзвичайних ситуацій. Для міст їхні рішення є обов’язковими до виконання. Звертаюсь до Львівської обласної комісії ТЕБ і НС. Зрозумійте, що у батьків були свої плани на період навчань. Не так легко швидко знайти, чим зайняти дитину, і щоб вона була в безпеці. Тому я закликаю розпочати осінні канікули у школах Львова та області принаймні з 19 жовтня, якщо вже цього вимагає ситуація" – нагалосив Садовий.

 

Нагадаємо, Міносвіти рекомендує встановити канікули у школах з 15 до 30 жовтня, а закладам професійної освіти та вищої освіти перейти на дистанційну форму навчання з 15 жовтня до 15 листопада.

Нагадаємо, станом на 18 вересня у Львові було 25 шкіл, де один або два класи пішли на самоізоляцію через те, що захворів один з учнів або педагогів.

Додамо, рішення, чи проводити змішану форму навчання в адміністрації навчальних закладів вирішують самостійно.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.