Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

підпал авто Веселого

lv.npu.gov.ua

Понеділок, 19 жовтня 2020, 11:36

Одному із кандидатів на посаду мера Дрогобича підпалити авто

підпал авто Веселого

Невідомий підпалив автівку кандидата на посаду міського голови Дрогобича Андрія Веселого.

Про це повідомила прес-служба Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Сьогодні, 19 жовтня, кандидат на посаду голови Дрогобицької ОТГ Андрій Веселий повідомив правоохоронців, що близько 09:00 год ранку невідомий чоловік підпалив його автомобіль Мерседес, який він залишив на вулиці Грінченка у Дрогобичі.

Наразі на місці події працює слідчо-оперативна група Дрогобицького відділу поліції. Правоохоронці встановлюють обставини, а також проводять заходи для встановлення особи, причетної до скоєння злочину. Проводяться слідчі дії, вирішується питання правової кваліфікації події.

Зазначимо, у повідомленні поліції не вказується ім'я та прізвище чоловіка, лише його вік, однак серед усіх затверджених ЦВК кандидатів на посаду міського голови Дрогобича, під цю категорію підходить лише Андрій Веселий, директор ТзОВ "Брати" (виготовлення виробів із бетону для будівництва), засновник ГО "Шлях Розвитку", БО "БФ Родини Веселого", БФ "Скарбничка школи", що йде на вибори як самовисуванець.

Додамо, загалом на посаду міського голови Дрогобича претендують 10 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.