Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Четвер, 22 жовтня 2020, 12:08

У Львові через ситуацію із Covid-19 на 50% збільшать резерв ліжок в лікарнях

медичний заклад у Львові

Львівська міськрада на 50% збільшить резерв ліжок в лікарнях та докупить кисневі концентрати.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявив міський голова Львова Андрій Садовий в ефірі на радіо "Люкс FM", місто на 50% збільшує резерв ліжок в лікарнях, збільшує кількість точок підключення кисню та докуповує кисневі концентрати.

"Ми з самого початку зарезервували в наших міських, комунальних лікарнях 920 ліжок для хворих на Cоvid-19. На сьогодні їх наповненість становить 50%. Тільки частина з пацієнтів, які перебувають у цих лікарнях, мають коронавірус, бо ми маємо особливу увагу до тих, у кого запалення легень. Наприклад, на Топольній сьогодні є 216 осіб із запаленням, але тільки у половини з них є Cоvid-19. Ми прийняли рішення ще на 50% збільшити резерв ліжок в лікарнях, на крайній випадок. Також ми збільшуємо кількість точок підключення кисню, докупляємо кисневі концентрати" – наголосив Андрій Садовий. 

За його словами, орієнтовно 15−20% львів'ян вже перехворіли на коронавірус.

Нагадаємо, станом на ранок у області зафіксували коронавірус у 26024 осіб та 740 смертей. Також, станом на 20 жовтня, Лікарня швидкої медичної допомоги найбільше з усіх в області була заповнена пацієнтами з Covid-19

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.