Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Економіка

сокаль

Неділя, 25 жовтня 2020, 18:45

Потяги у Сокалі лише висаджуватимуть пасажирів

сокаль

Сокаль потрапив у червону зону карантину.   

Починаючи з 26 жовтня  поїзди № 6053 Сокаль – Львів, № 6056 Львів – Сокаль, № 6307 Ковель – Ізов – Червоноград, № 6302 Червоноград – Ізов – Ковель здійснюватимуть технічну зупинку на ст. Сокаль лише для висадки пасажирів.

Про це повідомила Львівська залізниця.

З указаної дати інші приміські поїзди, що курсують територією Львівської залізниці, здійснюватимуть висадку та посадку пасажирів на початкових та кінцевих станціях, а також на маршрутах прямування, - зазначено у повідмолені.

Детальніше з розкладом руху можна знайомитися на сайті регіональної філії “Львівська залізниця”: railway.lviv.ua/schedule/suburban/.

Нагадаємо, відповідно до рішення Державної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, зважаючи на епідемічну ситуацію у Сокальському районі Львівської області, зазнав тимчасових змін розклад руху приміських поїздів у сполученні зі Сокалем.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.