Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Ярина Яценко

Вівторок, 27 жовтня 2020, 17:00

Яценко стала мерчинею Нового Роздолу

Ярина Яценко

За попередніми результатами на виборах мера Нового Роздолу перемогла Ярина Яценко.

Про це повідомила Ярина Яценко на своїй сторінці у Фейсбуці.

Начальниця відділу реєстрації Новороздільської міської ради Ярина Яценко, яка йшла на вибори від партії "Європейська солідарність", за попередніми результатами, перемогла на виборах міського голови Нового Роздолу.

"Ну що ж, незважаючи на рекордно низьку явку вибори відбулися. Маємо результати. Я дякую всім хто прийшов та підтримав мене та команду Європейська Солідарність Новий Розділ. Завдяки Вам ми отримали переконливий результат. Зробимо все для того, щоб позитивні зміни в нашій громаді врешті відбулися" – написала Ярина Яценко.

Загалом на посаду міського голови Нового Роздолу претендували 14 осіб. Серед претендентів – секретарка міської ради Ірина Кравець, яка з листопада 2019 року виконувала обов'язки мерчині Нового Роздолу, коли Андрій Мелешко офіційно звільнився з цієї посади через критичну ситуацію із теплопостачанням у місті, а також журналіст Анатолій Шалаєв.

У неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. У Львові на виборах явка склала 38,6%, проголосували 220 415 виборців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.