Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

Вівторок, 27 жовтня 2020, 13:11

Медиків Львівщини чекають у місцях із найгіршою ситуацією з Covid-19

медичний заклад у Львові

Медичних працівників області запрошують на роботу за контрактом у місцях погіршення епідемічної ситуації.

Про це повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Міністерство охорони здоров'я надіслало лист до департаменту охорони здоров’я Львівської ОДА щодо укомплектування медичних команд закладів охорони здоров’я, які проводять лікування пацієнтів з підтвердженим коронавірусом, у якому закликають медиків працювати за контрактом у місцях із найкритичнішою ситуацією, спричинену коронавірусом.

"Медичних та немедичних працівників, які добровільно виявляють бажання бути залученим на контрактних умовах до надання медичної допомоги пацієнтам з коронавірусною хворобою звертатися до адміністрації лікарні за місцем праці та бути відрядженим до тих ЗОЗ, де спостерігається погіршення епідемічної ситуації" – йдеться у зверненні.

Нагадаємо, сьогодні у Львівській області підтвердили інфікування на Covid-19 за добу у 478 осіб, найбільше – у Львові (116), Пустомитівському (90) та Жовківському (45) районах.

Також з 26 жовтня за рішенням Державної комісії з питань ТЕБ і НС Сокальський район потрапив до червоної зони.

Загалом карантин в Україні, який вперше запровадили з 12 березня, продовжили до 31 грудня, однак 13 жовтня уряд вніс зміни до індикаторів та критеріїв, якими визначається карантин на території країни.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.