Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Володимир Мацелюх

Фб Мацелюха

Середа, 28 жовтня 2020, 10:50

Мацелюх очолить Новояворівську ОТГ

Володимир Мацелюх

За попередніми результатами на виборах мера Новояворівська переміг Володимир Мацелюх.

Про це повідомила Українська Галицька Партія. Львівщина на своїй сторінці у Фейсбуці.

Заступник голови Яворівської районної ради Володимир Мацелюх від Української Галицької Партії, за попередніми результатами, переміг на виборах міського голови Новояворівська.

"За паралельними підрахунками Володимир перемагає з відривом у 663 голоси. За нього проголосували 3203 виборці" – йдеться у повідомленні.

Володимир Мацелюх є заступником голови Яворівської районної ради з 2015 року.

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори, а на посаду міського голови Новояворівська претендували 13 осіб.

Додамо, Солонківську ОТГ очолить Богдан Дубневич, Золочівську ОТГ – Ігор Гриньків, Жовківську ОТГ – Олег Вольський, Глинянську ОТГ – Володимир Чорнопис, Сокільницьку ОТГ – Тарас Сулимко, Володимир Ременяк – Городоцьку ОТГ, Буську ОТГ – Ростислав Сліпець, Володимир Керницький – Давидівську ОТГ, Андрій Залівський – Червоноградську ОТГ, Микола Дрозд – Стрілківську ОТГ, Анатолій Белей – Бродівську ОТГ, Стрийську ОТГ – Олег Канівець, Красненську ОТГ – Роман Фурда, Сокальську ОТГ – Сергій Касян, Новороздільську ОТГ – Ярина Яценко.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.