Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

Володимир Парасюк

pravda.com.ua

П'ятниця, 30 жовтня 2020, 11:02

Паспортний пасіонарій Парасюк випірнув з шиною біля Конституційного суду

Володимир Парасюк

Активісти влаштували акцію протесту під Конституційним судом проти рішення суддів щодо неконституційності антикорупційних реформ.

Про це повідомляє Українська правда.

Сьогодні, 30 жовтня, під будівлею Конституційного суду у Києві проходить акція протесту проти рішення суддів про неконституційність ключових антикорупційних норм.

Участь у акції взяв активіст "Євромайдану" та колишній народний депутат Володимир Парасюк, який разом із активістами закинув через паркан суду шини.

Учасники акції запалили фаєри, стоять із прапорами і плакатами, зокрема, принесли "квиток суддям до Ростова". Також люди кричать "чемодан, вокзал, Ростов".

Нагадаємо, 27 жотня Конституційний суд визнав неконституційними низку положень антикорупційного законодавства. Через це рішення НАЗК закрило реєстр електронних декларацій та стало неможливим притягнення чиновників до відповідальності за корупційні правопорушення.

Також у Євросоюзі вважають рішення Конституційного суду підставою для призупинення безвізу з Україною.

Вчора уряд прийняв розпорядження, яким відновив доступ громадянам до реєстру декларацій чиновників.

Додамо, самовисуванець Володимир Парасюк в 2014 році переміг на виборах до Верховної Ради у 122 виборчому окрузі (Яворівщина та Жовківщина).

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.