Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

медичний заклад у Львові

П'ятниця, 30 жовтня 2020, 14:09

У Львові виділили більше мільйона гривень для медиків із Covid-19

медичний заклад у Львові

Львівські медики, інфіковані Covid-19, отримають по 20 тисяч гривень матеріальної допомоги.

Сьогодні, 30 жовтня, виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про надання матеріальної допомоги медичним працівникам закладів охорони здоров’я Львова, яким діагностовано коронавірусну хворобу Covid-19.

Як заявила заступниця міського голови й керівниця міського штабу протидії коронавірусу Галина Слічна, йдеться про 55 осіб і 65 медичних працівників, яким надається матеріальна допомога у 20 000 грн кожному на загальну суму 1 459 000 грн.

Зазначимо, станом на кінець вересня допомогу з бюджету Львова отримали 1115 медичні працівники. З них 723 медики, які надають допомогу хворим на коронавірус або з підозрою на коронавірус, отримали по 10 тис грн, а 392 медиків з різних медичних закладів міста, які заразились коронавірусом, – по 20 тис грн.

Зазначимо, на початку липня міськрада виділила по 20 та 24 тисячі гривень матеріальної допомоги 68 медикам, які інфіковані Covid-19, а у вересні у Львові виділили 90 тисяч для працівників ПЛР-лабораторії.

Додамо, станом на 1 вересня найбільше випадків Covіd-19 серед медиків зафіксували у Львівській області.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.