Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Соціум

школа на Сихові

П'ятниця, 30 жовтня 2020, 12:13

Навчання у школах Львова відновлять з листопада

школа на Сихові

Канікули у школах міста завершилися, учні виходять на навчання з 2 листопада.

Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Як заявила сьогодні заступниця міського голови з гуманітарних питань Галина Слічна, навчальний процес у школах міста відновлять з 2 листопада.

"З 2 листопада школи міста Львова відкриваються, діти приступають до навчання. В школах працюємо в тому форматі, в якому ми починали працювати у вересні місяці, тобто якщо будуть хворі в класах серед учнів чи серед працівників, будемо призупиняти навчання в цих окремих класах так, як ми це робили з вересня місяця" – наголосила Галина Слічна.

За її словами, дитячі садочки також продовжують працювати.

"В нас закрито станом на сьогодні 3 дошкільні навчальні заклади. Це там, де є найбільша кількість працівників, які захворіли. Але сьогодні останній день закритий 57-й садочок. З понеділка вони відчиняються. Також з понеділка відновить роботу садочок № 44. До другого листопада ще не працюватиме садочок № 153. З вівторка вони відновлюють роботу. І з понеділка ми закриваємо один садочок – це є 130-й, де є підтверджені ПЛР-аналізи окремих працівників" – додала Слічна.

Нагадаємо, обласна комісія ТЕБ і НС встановила з 19 до 30 жовтня канікули у школах Львівщини, а після їх завершення постановила навчальним закладам перейти на дистанційну і змішану форму навчання з врахуванням епідеміологічної ситуації.

Також міністер освіти і науки Сергій Шкарлет повідомляв, що після завершення канікул більшість шкіл відкриють для навчання.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.