Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Роман Матис

Фб Романа Матиса

Понеділок, 2 листопада 2020, 13:10

Едліби фрешмена Матиса посунули у чартах лише новий диск 6ix9ine

Роман Матис

На виборах голови Львівської ОТГ чиновник Львівської ОДА Роман Матис набрав 0,22% голосів.

Про це повідомляє Державний реєстр виборців. Львівщина на своїй сторінці  Фейсбуці. 

Міська територіально-виборча комісія оприлюднила офіційні результати першого туру виборів голови Львівської ОТГ. Згідно із ними, начальник управління інвестиційної політики Львівської ОДА Роман Матис на виборах  отримав 0,22% – за нього проголосували 510 львів'ян.

Зазначимо, 24 вересня Роман Матис зареєструвався кандидатом на посаду міського голови Львова. З 2016 року він працює начальником управління інвестиційної політики Львівської ОДА. У листопаді 2015 року Матиса призначили радником тодішнього голови Львівської ОДА Олега Синютки, а з грудня того ж року він очолив управління інвестиційної діяльності Львівської ОДА.

Матис – громадський активіст, у 2015 році вступив до Блоку Петра Порошенка "Солідарність". У жовтні 2015 року балотувався у Львівську обласну раду від цієї партії у окрузі №1.

У 2019 році Роман Матис задекларував 255 тис грн зарплати та 3,2 млн грн готівки.

Нагадаємо, другий тур виборів голови Львівської ОТГ відбудеться на 22 листопада. У ньому візьмуть участь чинний міський голова Львова Андрій Садовий та народний депутат від "Європейської Солідарності", екс-голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Загалом ЦВК зареєструвала 17 кандидатів на посаду міського голови Львова. 

Додамо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. У Львові на виборах явка склала 38,6%, проголосували 220 415 виборців.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.