Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Андрій Садовий і Олег Синютка

Вівторок, 3 листопада 2020, 15:22

Кума Садового запланувала на 18 листопада дебати між Садовим та Синюткою

Андрій Садовий і Олег Синютка

Дебати між кандидатами у мери Львова запланували на 18 листопада на телеканалі UA: Львів.

Про це повідомляє UA: Львів.

Дебати між кандидатами на посаду голови Львівської ОТГ Андрієм Садовим та Олегом Синюткою, якщо вони погодяться взяти у них участь, відбудуться у прямому ефірі на телеканалі UA: Львів 18 листопада, початок трансляції – о 19:25 год.

За словами продюсерки Суспільного Львів Ірини Сандуляк, формат токшоу "Виборчий округ. Дебати" передбачає вступні виступи кандидатів, запитання та дискусію між ними, відповіді на запитання авторитетних у Львові осіб та підсумкові виступи кандидатів.

Натомість журналісти телеканалу виконуватимуть лише роль модераторів і стежитимуть за дотриманням учасниками регламенту дебатів та часових проміжків.

"Послідовність виступів кандидатів визначить жеребкування. Усі організаційні моменти обговоримо з кандидатами після того, як вони підтвердять участь у ефірі 18 листопада", – пояснила Ірина Сандуляк.

Нагадаємо, міська територіально-виборча комісія призначила другий тур виборів голови Львівської ОТГ на 22 листопада. У ньому візьмуть участь чинний міський голова Львова Андрій Садовий та народний депутат від "Європейської Солідарності", екс-голова Львівської ОДА Олег Синютка.

Раніше Андрій Садовий викликав Олега Синютку на теледебати. Нагадаємо, що продюсерка Суспільне Львів Ірина Сандуляк є дружиною депутата Львівської облради Андрія Білоуса (Народний контроль), а міський голова Львова Андрій Садовий є хресним їхньої старшої доньки.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.