Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

вибори 2020

Середа, 11 листопада 2020, 13:18

Фольтович і Касян очолять Судову Вишню та Сокаль

вибори 2020

ЦВК затвердила результати виборів на посаду голів Судововишнянської та Сокальської ОТГ.

Центральна виборча комісія оприлюднила офіційні результати виборів на посаду міського голови у Судовій Вишні Яворівського району та Сокалі Червоноградського району.

Зокрема, перемогу на виборах голови Судововишнянської ОТГ здобув підприємець Зеновій Фольтович, який йшов як самовисуванець. За нього проголосували 31% виборців, що становить 1298 голосів.

Фольтович був депутатом Судововишнянської міськради, працював помічником судді Мостиського районного суду у 2002-2007 роках, юрисконсультом АО "Юрстар" та директором ПП "Лідія". 

Загалом на посаду міського голови голови Судової Вишні претендували 7 осіб.

Мером Сокаля стане самовисуванець, заступник головного лікаря по медичному обслуговуванню населення Сокальської центральної районної лікарні та депутат Львівської облради 2015-2020 років від "Громадянської позиції" Сергій Касян. За нього проголосували 43,71% виборців, що становить 7086 голосів. 

Касян у 2015 році на місцевих виборах переміг у Сокальському районі (16,58% голосів, 72 округ), офіційно – член "Громадянської позиції". У 2019 році Касян задекларував 676 тис грн доходу та іномарку Renault Duster.

Загалом на посаду міського голови Сокаля претендували 5 осіб. 

Нагадаємо, у неділю, 25 жовтня, в Україні стартували місцеві вибори. У Львові на виборах явка склала 38,6%, проголосували 220 415 виборців. 

 

Додамо, у червні, згідно із реформою адміністративно-територіального устрою України, Львівщину поділили на сім районів: Львівський, Червоноградський, Стрийський, Самбірський, Дрогобицький, Золочівський та Яворівський.

 

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.