Новини

Посібник для журналістів
ПАТ «ОКСІ БАНК»

Політика

Дрогобич

Вівторок, 10 листопада 2020, 13:25

Кандидат на мери Дрогобича організував для пенсіонерів пільговий проїзд між містами

Дрогобич

"Опора" виявила, що Андрій Веселий звернувся до місцевих перевізників з проханням надати пільги на проїзд для пенсіонерів.

Про це повідомляє громадянська мережа "Опора". 

Спостерігачі ГО "Опора" зафіксували, що кандидат на посаду Дрогобицького міського голови Андрій Веселий ініціював знижку для пенсіонерів на міжрайонні маршрути, яку погодилися надати четверо місцевих перевізників, що є порушення частини 6 статті 57 Виборчого кодексу.

Вартість знижки на міжрайонні поїздки для людей літнього віку становить 50% за наявності пенсійного посвідчення, а така акція триватиме до кінця року через епідемію коронавірусу.

У коментарі ГО "Опора" Андрій Веселий зазначив, що у цьому вчинку не вбачає жодного можливого підкупу виборців.

"Можливо, люди по різному сприймають такі речі. Моє бажання допомогти людям. Коронавірус не закінчиться після виборів, а фонд залишиться. І не прив’язуйте це до виборів" – заявив Андрій Веселий.

Зазначимо, у День пам'яті померлих Веселий організував для мешканців міста безкоштовний додатковий транспорт на кладовище. На автобусах були наліпки з текстом "Андрій Веселий", незважаючи на те, що розміщення матеріалів передвиборної агітації у транспортних засобах громадського користування забороняється.

Нагадаємо, 22 листопада відбудеться другий тур виборів голови Дрогобицької ОТГ у який пройшли чинний міський голова Тарас Кучма (40,55% голосів) та підприємець Андрій Веселий (25,47% голосів). А загалом на посаду міського голови Дрогобича загалом зареєстрували 10 осіб.

Приєднуйтесь до нашого нового каналу в Telegram

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.

Варіанти - онлайн газета новин Львова. Інший погляд на львівські новини та новини львівщини. Завжди свіжі новини про Львів, про львів'ян і не тільки. Тут новини у Львові оновлюються постійно.